Stap 5: Programmavoorstel

Vitalics stelt een programmavoorstel op dat aansluit bij de wensen en doelen van uw bedrijf. Vitalics gaat hierbij uit van 4 batterijen. Als deze in balans zijn creëren we samen vitale medewerkers. De batterijen komen in het programmavoorstel terug met workshops, trainingen of het inzetten van een professional op locatie.

Fysieke batterij

Wordt bepaald door lichamelijke inspanning/ontspanning, een gezond eet/drinkpatroon en voldoende slaap.

Mentale batterij

Kan worden beïnvloed door het krijgen van rust en overzicht, waardoor u efficiënter bent en een betere focus behoudt. Daarnaast wordt onze mentale energie beïnvloed door negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Deze kunnen invloed hebben op uw functioneren en u weerhouden van persoonlijke ontwikkeling, het aangaan van uitdagingen en doen wat echt belangrijk voor u is.

Emotionele batterij

Onuitgesproken emoties/irritaties kosten energie, zorgen voor een negatieve sfeer en kunnen mentale en lichamelijke klachten veroorzaken. Het is belangrijk om emoties/irritaties bespreekbaar te maken.

Zingeving batterij

Talenten benutten, persoonlijke ontwikkeling, zinvol werk doen, toegevoegde waarde voelen, ergens onderdeel van uitmaken. Kortom; passie! Passie geeft energie en draagt bij aan uw (werk) geluk.

Routing

www.vitalics.nl | 085 – 130 29 30 | info@vitalics.nl