Stap 6: Kick-off dag

Vitalics start het haar vitaliteitsprogramma’s vaak met een kick-off (mid)dag. Deze dag of middag is bedoeld om medewerkers van uw bedrijf te informeren, motiveren en inspireren om het persoonlijke leefstijlvraagstukken aan de slag te gaan. Alle onderdelen staan in het teken van vitaliteit van de medewerkers. De kick-of wordt begeleid door professionals van Vitalics.

Uiteraard zijn eigen wensen bespreekbaar. Afhankelijk van de wens van de klant kan deze (mid)dag geheel naar eigen behoefte worden samengesteld.

Mogelijke onderdelen
Kick-off

Testen & Meten

Tijdens een kick-off (mid)dag biedt Vitalics een aantal testen aan. Deze vinden plaats onder begeleiding van een ervaren vitaliteitscoach. Een concentratie-, stress-, en lichaamssamenstellingtest behoren tot de mogelijkheden.

1. Concentratietest

2. Stresstest

3. Test je echte leeftijd

Sport, beweging en voeding

Mini work-out
trainingen

Boksfit
trainingen

Chiwalking/running trainingen

Sportadviezen

Ergonomie workshop

Voedingsadviezen

Gezonde hapjes

Onze diëtiste verzorgd een aantal gezonde hapjes, en zal daarbij de bijpassende recepten uitdelen.

Energie en balans teaser

Speciaal voor de kick-offs kan Vitalics een introductieworkshop energiemanagement gegeven. In de workshop wordt een eerste stap gezet richting het vinden van een balans tussen privé en werk door eenvoudige aanpassingen door te voeren in de leefstijl. Hierdoor wordt er meer plezier en ontspanning in het leven ervaren waardoor men beter in staat is de taken op de werkvloer uit te oefenen.

Routing

www.vitalics.nl | 085 – 130 29 30 | info@vitalics.nl