Stap 1: Kennismaking

De samenwerking start altijd met een kennismaking

Dit gesprek kan plaatsvinden bij u op locatie of in het kantoor van Vitalics. Vitalics streeft naar duurzaamheid. Niet alleen voor de inzetbaarheid van de medewerkers van bestaande klanten, maar ook in de relatie met de klant (het bedrijf) zelf.
Het kennismakingsgesprek dient daarom ook als een goed moment om te kijken hoe de klik is tussen beide partijen en hoe we elkaar verder kunnen helpen.

Doel Vitalics

Onze missie is Nederland via het bedrijfsleven (nog) leefbaarder te maken door het creëren van gelukkige en gezonde werknemers. Is dat ambitieus? Misschien. Maar wij ervaren dagelijks in de praktijk dat het zo werkt. Fysiek en mentaal fitte medewerkers die op het werk tot hun recht komen, hebben zelf meer werkplezier, zorgen voor een betere werksfeer en zijn collegialer. Dat maakt hen productiever en betrokken bij het bedrijf, blijven medewerkers duurzaam inzetbaar en gaan ze vitaal richting hun pensioenleeftijd.


Gezonde en gelukkige werknemers zijn de drijvende kracht achter dit nieuwe Nederland, dat daarmee een rolmodel kan zijn voor andere landen.

Enthousiast team

Vitalics werkt met leefstijlspecialisten, onder leiding van directeur Julien Pieterse. Wat ons vooral kenmerkt, is een gedeelde visie en een brok enthousiasme. In ons team vindt u gedreven sportcoaches, diëtisten, vitaliteits- en energiecoaches, verpleegkundigen en leergierige stagiaires. Samen met andere specialisten zorgt Vitalics in Nederland voor vitale bedrijven en ondernemers!

Routing

www.vitalics.nl | 085 – 130 29 30 | info@vitalics.nl